Başkent-Niğde Vakfı Duyurular

Saygıdeğer Niğdeliler, Kıymetli Hemşerilerimiz, Vakfımızın, 26 Aralık 2019’dan bu yana son 50 günlük süreci, gerek Yönetim Kurulumuz, gerekse Vakıf Merkezimiz açısından oldukça yoğun ve hareketli geçmiştir. Başkent – Niğde Vakfı Yönetim Kurulu olarak, Niğdeli Hemşerilerimizin yoğun şekilde ikamet ettikleri ve yine Niğdeli Değerli Hemşerilerimizin üst düzey yöneticilik görevini üstlendikleri Yenimahalle (26 Aralık 2018 Ali ECEMİŞ), Etimesgut (22 Ocak 2019 – Alaaddin SONAT, Ömer KALKAN) ve Çankaya (11 Şubat 2019 – Gülsün(BOR) GÜNER) Belediye Başkanlarımızı ziyaret ettik. Sayın Başkanlarımızla öncelikle kendi ilçeleriyle sonra da Ankara ile ilgili görüş ve önerilerini görüşüp tartıştık. 12 Şubat 2019 günü ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından Sayın Mansur YAVAŞ’ı ziyaret ederek Başkentimiz Ankara’ya ilişkin projelerini, görüş ve önerilerini dinledik; kendisine bizim düşüncelerimizi de ilettik. 16 Ocak 2019 tarihinde “Marka Şehir Niğde Arama Konferansı” için Ankara’ya gelen Niğde Valimiz Sayın Yılmaz ŞİMŞEK, Sayın Vali Yardımcısı Cemil KILINÇ ve Belediye Başkanı Sayın Rıfat ÖZKAN Vakfımızı ziyaret ettiler. Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımızla Niğde’mizle ilgili konularda görüş alışverişinde bulunduk. Milletvekilimiz Sayın Ömer Fethi GÜRER’de 8 Şubat 2019 günü Vakfımızı ziyaret etti. Sayın GÜRER çok sayıda hemşerimizin katıldığı bu ziyaret sırasında Niğde’mizin ve ülkemizin genel sorun ve ihtiyaçları konusundaki görüşlerini aktardı. Yönetim Kurulumuz diledikleri takdirde, diğer Milletvekillerimiz Sayın Yavuz ERGUN ile Sayın Selim GÜLTEKİN’i Vakfımızda ağırlamaktan; ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediyesinin, diğer adayı Sayın Mehmet ÖZHASEKİ’yi de diledikleri takdirde Vakfımızda ağırlamaktan ya da randevu verdikleri takdirde seçim ofislerinde ziyaret etmekten mutluluk duyacağımızı arz etmek isteriz. Saygılarımızla. BAŞKENT – NİĞDE VAKFI YÖNETİM KURULU