YÜKLENİYOR

2020-2021 YILI VAKFIMIZA YAPILAN ZİYARETLER

2020-2021 YILI VAKFIMIZA YAPILAN ZİYARETLER

* Daha önceki dönemlerde Niğde ve Aksaray Milletvekili Sn.Mahmut ÖZTÜRK, Niğde Milletvekili adaylarımızdan emekli Merkez saymanlık müdürü Sn.İbrahim BALLI ve Emekli emniyet müdürü Sn.Ercan AYGÜNEŞ hemşehrilerimiz vakfımızda ziyaretçilerimizdi. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

*Yenimahalle Belediyesi Meclis üyesi hemşehrimiz Sn.Ali ECEMİŞ Vakfımızda misafirimizdi. Bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

*Niğde Aydoğanlar Turizm Ankara Acente İşletmecisi Sn.Abdullah Yıldız, Metro Turizm Ankara Acente İşletmecisi Sn. Aydın Zengin, Kırıkkale Gümüş Turizm Ankara Bölge Müdürü Sn.Hasan Bilgiç hemşehrilerimiz Vakfımızda ziyaretçimizdi. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

*İller Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlarından Sn. Ali SARI, Başbakanlık ve Merkez Bankası A.Ş. emekli bürokratları Sn. Mehmet BİLER ve Sn. Ahmet VURAL Vakfımızda misafirimizdi. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

*Ankara Niğde Dernekler Federasyonu önceki dönem başkanı Sn.Emin ÖZER vakfımızda misafirimizdi kendisine nazik ziyareti için teşekkür ederiz.

*İller Bankasından Müdür arkadaşımız Sn.Bülent AKIL Vakfımızda misafirimizdi kendisinin nazik ziyareti için teşekkür ederiz.

*Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Sn. Nusret TEKSİN, Niğde AK Parti İl Başkanı Sn.Ömer KILIÇ, Sn.Gülsüm TEMUR, Sn. Aytekin GÜREL, Sn.Ayda YILDIZ, Sn.Nahide MUMCU, Sn.Serhat PEKEŞ, Sn.Av.Ümmügülsüm DOĞAN, Sn.İbrahim BALOĞLU, Sn.Yusuf POLAT, Sn.Erdal ERDEM, Sn.Hasan GÜLME, hemşehrilerimiz vakıfımızda ziyaretçilerimizdi. Memleketimizle ilgili güzel ve yararlı bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerinin nazik ziyaretlerine, bize göstermiş oldukları ilgi ve desteklerine teşekkürlerimizi sunarız.

*Niğde Milletvekilimiz Sn.Ömer Fethi GÜRER Vakfımızda misafirimizdi. Kendilerinin nazik ziyaretlerine, Vakfımıza göstermiş oldukları ilgi ve desteklerine teşekkürlerimizi sunarız.

*Kırıkkale Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı hemşehrimiz Sn.Prof.Dr. Mahmut ÖZDEMİR hocamız vakfımızda misafirimizdi nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

*Başkent Niğde Vakfı-Ankara Dernekler Federasyonu dayanışması ile haftasonu buluşmamız.

*Sanayi Bakanlığı Dış İlişkiler Eski Genel Müdürü, Cumhurbaşkanlığında görevli hemşehrimiz hocam Dr.Ünal GÜNDOĞAN bey Vakfımızda ziyaretçimizdi. Kendilerinin nazik ziyaretine ve hoş sohbetlerine teşekkür ederiz.

*Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörümüz Hemşehrimiz Sn.Prof.Dr.Hasan USLU hocamız vakfımızda ziyaretçimizdi. Kendilerinin nazik ziyaretine ilgisine ve plaket takdimlerine çok teşekkür ederiz.

*İzmir Ege bölgesi Niğdeliler Federasyon Başkanı Sn.Hasan GALLENKUŞ, İstanbul Marmara Dernekler Federasyonu Başkanvekili Sn.Nisani BAŞEKİN, Ege bölgesi Niğdeliler Federasyonu eski başkanı Sn.Hakkı SAYAR, İzmir Niğdeliler Dernek Başkanı Sn.Rahmi KILIÇ, İzmir Niğde Çayırlı dernek başkanı Sn.İsmail EKER, Ulukışla mantar üreticileri birliği başkanı Sn.Ömer İLHAN, Türk Sağlık İş sendikası baştemsilcisi Sn.Nazım POLAT Vakfımızda misafirlerimizdi. Hemşehrilerimizle samimi ve sıcak bir sohbet gerçekleştirdik kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunarız.

*Türk PDR Derneği Genel Sekreteri hemşehrimiz Sn.Mesut YILDIRIM Vakfımızda misafirimizdi. Nazik ziyaretleri ve destekleri için kendilerine teşekkür ederiz.

*Niğde eski Valisi Sn.Necmettin KILIÇ, Aksaray Eski Milletvekili Sn.Mahmut ÖZTÜRK bey Vakfımızda misafirimizdi. Kendilerinin nazik ziyaretlerine ve vakfımıza ilgisine teşekkür ederiz.

*Miletvekillerimiz Sn.Yavuz ERGUN, Sn.Ömer Fethi GÜRER, Devlet eski Bakanımız Sn.Birsel SÖNMEZ, Vakıf eski başkanlarımız Sn.Ali KURTARAN, Sn.Muharrem ÖZMEN, Sn.Muzaffer TUNA, Ankara Niğde Dernekler Federasyonu Eski Başkanı Sn.Hafize Şahiner,Niğde Belediyesi eski meclis üyesi Av.Ümmügülsüm DOĞAN,Kırıkkale Üniversitesi İİBF dekanı Sn.Mahmut ÖZDEMİR, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Av.İpek GEZERKAYA, Ankara Eski Başsavcıvekili Sn.Ahmet SOYLU, Çimento fabrikaları eski Genel Müdürü Sn.Güner ALKAN ve hemşehrilerimiz vakfımızda ziyaretçimizdi. Hemşehrilerimizin nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

*Öz büro iş sendikası Genel Başkan başdanışmanı Sn. Mehmet AVŞAR , Tarım Orman Bakanlığı Daire Başkanı Sn. Ayşe ÇELİKYAY hemşehrilerimiz vakfımızda ziyaretçilerimizdi. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

*Şeker Fabrikaları A.Ş. Personel Dairesi Başkanı Sn. Mahmut ÜNSAL, Ankara Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Sn.Ömer KALKAN, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü şube müdürü Sn.Uğur KUŞCU, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Hakim Sn.Dicle KOÇYİĞİT hemşehrilerimiz Vakfımızda misafirlerimizdi. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

* Ankara MHP eski İl Başkan yardımcılarından İş adamı hemşehrimiz Sn. Mustafa DEMİRCİ ziyaretçimizdi kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

* Niğde Belediye Başkanımız Sn.Emrah ÖZDEMİR Vakfımızı ziyaret etmişlerdir. Kendilerinin yakın ilgisine ve desteklerine teşekkür ederiz.

*Bor derneği yönetimi ve hemşehrilerimizle Vakfımızda haftasonu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

*DSİ Yeraltısuları Dairesi Başkanı Hemşehrimiz Sn.Ayhan KOÇBAY Vakfımızda ziyaretçimizdi. Kendilerinin nazik ziyareti, katkı ve destekleri için teşekkür ederiz.

*Etimesgut Belediyesi Meclis Üyesi Sn.Nazım İLGİ ve Etimesgut Niğde İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Sn.Ömer KALKAN ve yönetim kurulu üyeleri hemşehrilerimiz Vakfımızda misafirimizdi. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.