YÜKLENİYOR

2022-2023 YILI VAKFIMIZA YAPILAN ZİYARETLER

2022-2023 YILI VAKFIMIZA YAPILAN ZİYARETLER

Ankara Milletvekili Sn.Hacı TURAN ve İl yönetiminden Hemşehrilerimiz Sn.Ayda YILDIZ, Sn.Nahide MUMCU ve diğer yöneticiler, Vakıflar ve Dernekler Federasyonlarını ziyaretleri kapsamında Vakfımıza ziyarette bulunmuşlardır.Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

* Vakfımızda haftasonu, Sayıştay denetçisi Grup Başkanı Sn.Kadriye ALTUNBAY, Emekli İlçe Emniyet Müdürü Sn.Ercan AYGÜNEŞ, Maliye Bakanlığından Emekli Daire Başkanı Sn. Mahmut EROĞLU misafirimizdi. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Etimesgut Belediyesi Meclis üyesi, Etimesgut Niğdeliler Dernek Başkanı Hemşehrimiz Sn.Nazım İLGİ Vakfımızda misafirimizdi kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Vakfımız-Dernekler Federasyonu işbirliği toplantımız için katılımcılarada ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.

* İstanbul Fatih İlçe Eski Emniyet Müdürü, Polis Başmüfettişi hemşehrimiz Sn.Hakan YILMAZ Vakfımızda misafirimizdi. Kendilerinin nazik ziyaretine teşekkür ederiz.

* Hemşehrimiz Asayiş Şube Müdürü Albay Sn.Özlem SOY YILMAZ Vakfımızda misafirimizdi. Kendilerinin nazik ziyaretlerine teşekkür ederiz.

Hemşehrim değerli başarılı arkadaşımız Okul müdürü, Dağcılık Federasyonu Başkan adayıda olan memleket için çalışmalarda hep yanımızda hissettiğimiz Mustafa ÖZPOYRAZ kardeşimiz vakfımızda misafimizdi. Kendisinin nazik ziyareti ve desteklerine teşekkür ederiz.

* Hemşehrilerimiz Çankaya Kaymakamız Sn.Murat DURU, Ankara Başsavcıvekili Sn.Ahmet ALTUN, Pursaklar Devlet hastanesi Başhekimi Sn.Doç.Dr.Doğan AKDOĞAN Vakfımızda misafirimizdi. Kendilerinin nazik ziyaretleri ve desteklerine, ayrıca bizi yalnız bırakmayan Ankara Dernekler Federasyonu yönetimine, Dernek başkanlarımıza ve tüm katılımcı hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

Vakfımız Yönetim Kurulu üyesi ve Ankara Niğde Dernekler Federasyonu Bşk.Yrd. Sn.Fatih KOÇAK, Rekabet Kurumu Başkanlığı Yönetim hizmetleri Dairesi Başkanı olarak atanmıştır. Yönetim olarak çok mutlu olduğumuzu belirtir kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Fertekliler Dernek Başkanı Sn.Mustafa ARAS, Bor Eski Dernek Başkanı Sn.Mehmet ÇETİN, TPAO Gen.Müd. Danışmanı Sn.Ümit TURGAY, Emekli Gen.Müd.Yrd. Dr.Zafer Aydın ECEMİŞ, İş insanı Sn.Orkun TURGAY Vakfımızda misafirimizdi nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

* Danıştay tetkik hakimi hemşehrimiz Sn.Kazım YİĞİT, Maliye Bakanlığı Emekli Daire Başkanı Sn.Mahmut EROĞLU Vakfımızda misafirimizdi. Hemşehrilerimizin nazik ziyaretlerine teşekkür ederiz.

* Hemşehrilerimiz Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Sn.Gülsün Bor GÜNER ve Küresel Gazeteciler Cemiyeti Niğde İl Temsilcisi Sn.Şerife TÜRKEŞ Vakfımızda misafirlerimizdi. Kendilerinin nazik ziyaretleri bizleri memnun etti. Vakfımıza olan ilgileri ve destekleri için kendilerine teşekkür ederiz.

* Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn.Dr.Adil ÖZDEMİR, Çankaya Kaymakamı Sn.Murat DURU, Ankara Başsavcıvekili Sn.Ahmet ALTUN, Küresel Gazeteciler Cemiyeti Niğde İl Temsilcisi Sn.Şerife TÜRKEŞ, TRT sanatçısı Sn.İmran KOÇ Vakfımızda misafirimizdi. Ayrıca Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn.Rizvan TALİBOV’a canlı bağlantı yaparak hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirlerimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

* 22.Dönem Niğde Milletvekilimiz Sn.Mahmut Uğur ÇETİN ve İş insanı hemşehrimiz Sn.Hamis ÖZDEMİR Vakfımızda misafirimizdi.Nazik ziyaretleri için hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

* Vakfımızda Haftasonu. 

* Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin SONAT, Etimesgut MHP İlçe Başkanı Hacı ÜNAL, İşinsanı Mustafa DEMİRCİ, Ankara Dernekler Federasyon Başkanı Erdoğan ÜNSAL,        Kızılca Dernek Başkanı Ahmet EFE, Kitreli Dernek Başkanı Adnan BAŞATA, Çukurkuyu Dernek Başkanı Fatih KOÇAK, Kemerhisar Dernek Başkanı Ahmet ÇİMEN, BorDer Yönetim            Kurulu Üyesi Atıf ATASEVER Vakfımızda misafirimizdi kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

* İçişleri Eski Bakanı Sn.Muzaffer ECEMİŞ, TEKEL Eski Genel Müdür Yardımcısı ve Bor Derneği Eski Başkanı Sn.Mehmet ÇETİN ve hemşehrilerimiz Vakfımızda misafirimizdi kendilerinin hoş sohbetleri ve nazik ziyaretlerine teşekkür ederiz.

* Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ÇED Genel Müdürü hemşehrimiz Sn.Mehrali ECER bey Vakfımızda misafirimizdi. Kendilerinin nazik ziyareti ve desteklerine teşekkür ederiz.

* Vakfımızda haftasonu eğitimlerimize 2023 yılındada devam ediyoruz. Prof. Dr. İbrahim TEKDEMİR hocamızın “Pozitif Düşünme Becerisi” konferansıyla olumsuz düşüncelerden uzaklaşmaya başlangıç yaptık. Değerli zamanlarını bizimle paylaşarak aramızda olan tüm hemşehrilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

*  Aydın Eski İl Emniyet Müdür Yardımcısı Polis Başmüfettişi Sn.Erkin TURGUT, Yatağan Kaymakamı Sn.Mustafa Emre KILIÇ, Hakim Ramazan KILIÇ hemşehrilerimiz Vakfımızda misafirimizdi.Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

* Devlet Eski Bakanı Sn.Akın GÖNEN, Çankaya Kaymakamımız Sn.Murat DURU hemşehrilerimiz Vakfımızda misafirimizdi kendilerinin nazik ziyaretine ilgi ve desteklerine teşekkürlerimizi sunarız.

Kadın kollarından sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Gülsüm Doğan hanımın organizasyonu ile Vakıf-Federasyon birlikte Vakfımızda haftasonu anneler günü buluşması...

* Vakfımızda Ankara Başsavcıvekili Sn.Ahmet ALTUN, Genel Kurmay Başkanlığı Emekli Daire Başkanı Kd.Albay Sn.Murat ÖZKAN, Çalışma Bakanlığı Mühendis Sn.Faruk EROL, İşinsanları Sn.İbrahim ELİŞ, Sn.Zafer ÖZDOĞAN hemşehrilerimiz misafirimizdi.Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

* Hemşehrimiz Zeytinburnu Kaymakamı Sn.Ercan TURAN Iğdır Valisi olarak atanmıştır.Kendisini tebrik eder yeni görevinde başarılar dileriz.

* İçişleri Eski Bakanımız Sn.Muzaffer ECEMİŞ, Muğla,Yozgat Eski Valisi Sn.Amir ÇİÇEK, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Şube Md.Sn.Uğur KUŞCU,Tarım Orman Bakanlığı Daire Başkanı Sn.Dilek AYKUTLU, Genel Kurmay Başkanlığı E.Şb.Md.Kd.Albay Sn.Eyüp AKTAŞ, Türk PDR Derneği Genel Başkanı Sn.Mesut YILDIRIM,TRT Yönetmen Sn.Mustafa UĞUR,Tarihçi Sn.Göksel BAYKAN,İşinsanı Sn.Emin GÜLME hemşerilerimiz Vakfımızda misafirimizdi.Değerli vakitlerini haftasonu bize ayıran misafirlerimizin nazik ziyaretlerine ve katkılarına teşekkür ederiz.

Vakfımızda haftasonu misafirlerimiz Hakim Sn.Dicle KOÇYIGIT,Ankara İşkur İl Md.Yrd. Sn.Dilek AKIN, Dr.Döne AKSOY, Emekli Daire Bşk.Yrd.Güngör KARAPINAR, Ulukışla Dernek Başkanı Sn.Hüseyin ÖZ ve aramızda olan tüm hemşehrilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.